Yüksek Seçim Şurası Başkanlığı 53 işçi alacak
Yüksek Seçim Heyeti Başkanlığından:
İNSAN KAYNAKLARI DAİRESİ BAŞKANLIĞI AÇIKTAN İŞÇİ ALIM İLANI
Yüksek Seçim Şurası merkez ve taşra teşkilatına, 30.11.2017 tarihindeki ve 7062 sayılı Yüksek Seçim Heyetinin Teşkilat ve misyonları Hakkında Kanun ile 18.02.2018 tarihindeki ve 30336 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren, Yüksek Seçim Şurası Memur İmtihan, Atama, Yer Değiştirme ve Nakil Yönetmeliği kapsamında 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/A hususuna göre (kadrolu) ekli listede sayısı, yeri, sınıfı ve unvanı belirtilen yerlere işçi alınacaktır.
I. MÜRACAAT VAKTİ, FORMU VE YERİ
1. Müracaatlar 31.08.2022 tarihinde saat 10:00’da başlayıp, 09.09.2022 tarihinde saat 23:59:59’da sona erecektir.
2. Müracaatlar e-Devlet üzerinden “Yüksek Seçim Kuıulu-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım” hizmeti yahut Meslek Kapısı internet adresinden (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) elektronik olarak yapılacaktır.
3. Şahsen müracaat alınmayacak olup, posta yahut başka yollarla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.
4. Adaylar her bir takım ve unvan için sadece bir adet müracaat yapabileceklerdir.
– Zabıt Katibi unvanı için başvuracak adaylar; ekli listede belirtilen yalnızca bir yer için müracaatta bulunabilecek ve tercih ettiği yer bazında yapılacak sıralamaya katılacak olup, birden çok yer için müracaat yapıldığı takdirde her iki müracaat da geçersiz sayılacaktır.
– Hizmetli unvanı için başvuracak adaylar; ekli listede belirtilen “Merkez Teşkilat” seçeneği ile müracaat yapacaklardır. (Kurumumuzun merkez teşkilatı Ankara vilayetinde bulunmakta olup, Kızılay Mahallesi, Ihlamur Sokak, No:4 Sıhhıye – Çankaya/ANKARA adresinde hizmet vermektedir.)
5. Adayların KPSS puanı, mezuniyet, isimli sicil, askerlik ve kimliğine dair bilgiler e-Devlet üzerinden ilgili kuramların web servisleri aracılığı ile temin edilecek olup adayların kelam konusu detaylarınde yanılgı mevcut ise müracaat yapmadan evvel ilgili kurumlardan gerekli güncelleme/düzeltmeleri yaptırmaları gerekmektedir. Mezuniyet ayrıntıları otomatik olarak gelmeyen yahut gelen ayrıntıların hatalı/eksik olduğunu düşünen adaylar, müracaat sırasında aktüel ayrıntılarını (onaylı diploma örneği yahut mezuniyet dokümanı gibi) manuel olarak sisteme pdf formatında yükleyeceklerdir.
6. Yurt haricindeki yahut yurt ortasındaki öğretim kurumlarından mezun olup bu ilanda aranılan tahsil durumuna ait denkliği olan adayların denklik evraklarını başvurusu sırasında “Diğer Belgeleriniz” basamağı altında bulunan “Denklik Belgesi” alanına yüklemeleri gerekmektedir.
7. Müracaat sürecinin müddeti ortasında yanlışsız, eksiksiz ve bu ilanda belirtilen konulara uygun olarak yapılmasından, istenilen evrakların müracaat kademesinde sisteme yüklenmesinden, müracaatta bulunan adaylar sorumludur. Bu konulara riayet etmeyen adaylar rastgele bir hak talebinde bulunamayacaktır.
8. Adayların müracaat süreçleri tamamlandıktan daha sonra “Başvurularım” ekranından müracaatlarının tamamlanıp tamamlanmadığını denetim etmeleri gerekmektedir. Müracaatlarım ekranından “Başvuru Alındı” ibaresi görünmeyen hiç bir müracaat değerlendirmeye alınmayacaktır.
II. MÜRACAAT ŞARTLARI
Genel Şartlar
1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun değişik 48 inci hususunda belirtilen;
– Türk vatandaşı olmak,
– Birinci sefer Devlet memurluğuna atanacaklar için, yapılacak imtihanın son müracaat tarihinde 657 sayılı Kanun’un 40 ıncı unsurundaki yaş kuralını taşımak,
– Kamu haklarından yoksun bulunmamak,
– Türk Ceza Kanunu’nun 53 üncü hususunda belirtilen müddetler geçmiş olsa bile; taammüden işlenen bir kabahatten dolayı bir yıl yahut daha fazla mühletle mahpus cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı hatalar, Anayasal tertibe ve bu sistemin işleyişine karşı hatalar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, tertibi berbata kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, hatadan kaynaklanan mal varlığı kıymetlerini aklama yahut kaçakçılık kabahatlerinden mahkum olmamak,
– Askerlik durumu bakımından; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak yahut askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veya ertelenmiş yahut yedek subay sınıfa geçirilmiş olmak,
– misyonunu devamlı yapmasına pürüz olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.
2. Adayların müracaatın son günü itibariyle aranan kurallara haiz olmaları gerekmektedir.
3. Müracaat esnasında beyan edilen bilgilere dair evraklar ile başka dokümanlar, atanmaya hak kazanan adaylar tarafınca atanma müddetince ilgili üniteye teslim edilecektir.
4. 2020 Yılı Kamu İşçisi Seçme İmtihanında;
Lisans mezunları için KPSSP3,
Ön Lisans mezunları için KPSSP93,
Orta Öğretim mezunları için KPSSP94 puan cinslerinden en az 70 puan almış olmak,
Özel Şartlar
– Zabıt Katibi ve Hizmetli takımlarına atanabilmek için; en az lise yahut dengi okul mezunu olmak.
III. MÜRACAATLARIN KIYMETLENDİRİLMESİ VE KELAMLI İMTİHAN ŞEKLİ
1. Müddeti içerisinde müracaatta bulunan ve gerekli kaideleri sağlayan adaylardan, KPSS muvaffakiyet sırasına göre atama yapılacak takım sayısının beş (5) katı aday kelamlı imtihana çağrılacak olup, bu sayı Zabıt Katibi unvanı tarafından ekli listede belirtilen her yer için farklı ayrı oluşturulacaktır.
2. İmtihan kelamlı olmak üzere tek etaplı olup, kelamlı imtihana hak kazanan son sıradaki adayla birebir puana sahip olan birden çok aday bulunması halinde, bu adayların tümü kelamlı imtihana çağırılacaktır.
3. Adaylar süreci Meslek Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresi üzerinden takip edebileceklerdir. Ayrıyeten kelamlı imtihana girmeye hak kazanan adaylar ile ilgili duyuru çabucak sonrasında Başkanlığımız resmi internet sitesinden (https://www.ysk.gov.tr) ilan edilmek suretiyle duyurulacaktır. Bu ilan bildirim kararında olup ayrıyeten adaylara yazılı bildirimde bulunulmayacaktır.
4. Kelamlı imtihana hak kazanan adaylar, imtihana “fotoğraflı ve onaylı bir kimlik evrakı (T.C. Kimlik Numaralı Nüfus Cüzdanı/ T.C. Kimlik Kartı/ T.C. Kimlik Numaralı Şoför Belgesi/ Geçerli Pasaport’tan bir tanesi) ile girebileceklerdir.
5. Kelamlı imtihanda; atanılacak takımın gerektirdiği,
– Mesleksel bilgi seviyesi (50 puan),
– Atatürk unsurları ve inkılap Tarihi bilgi seviyesi (15 puan),
– Genel Kültür bilgi seviyesi (15 puan)
– Özgüveni, bilimsel ve teknolojik gelişmelere açıklığı, temsil kabiliyeti, bir mevzuyu kavrama ve tabir yeteneği bahislerinden (20 puan) olmak üzere, toplam 100 puan üzerinden imtihan konseyi üyeleri tarafınca başka ayrı kıymetlendirme yapılacaktır.
6. Kelamlı imtihanda başarılı sayılabilmek için, imtihan şurasının verdiği puan ortalamasının en az 70 olması gerekmektedir.
7. Kelamlı imtihana girmeye hak kazandığı biçimde ilan edilen imtihan tarihinde imtihana katılmayan adaylar imtihan hakkını kaybetmiş sayılacak olup bu durumdaki adaylara ikinci imtihan hakkı verilmeyecektir. Lakin zorlayan sebeple imtihana katılamayacak olanlar bu durumu delillendirerek Başkanlığımıza dilekçe göndermeleri halinde durum değerlendirmeye alınarak imtihan tarihleri içerisinde olmak kaydıyla imtihan tarihi değişikliğine İmtihan Konseyi karar verecektir.
8. Kelamlı imtihan esnasında İmtihan Kurulunca tutulacak tutanaklar haricinde sesli yahut imajlı rastgele bir kayıt alınmayacaktır.
IV. KELAMLI İMTİHAN SONUÇLARININ DUYURULMASI VE İTİRAZ
1. Kelamlı imtihan kararı ile ilgili duyurular Başkanlığımız resmi internet sitesinde sonrasındasında duyurulacak olup adaylara ayrıyeten yazılı tebligat yapılmayacaktır. Adaylar kelamlı imtihan kararı ile ilgili ayrıntıları Meslek Kapısı üzerinden görüntüleyecektir.
2. İmtihanı kazananların atamaları, ilan edilen takım sayısını geçmeyecek biçimde en son muvaffakiyet listesine göre yapılacaktır. Adayların kesin muvaffakiyet puanı, KPSS puanı ile kelamlı imtihan muvaffakiyet puanının aritmetik ortalaması alınarak belirlenecektir.
3. En son muvaffakiyet listesinde adayların puanının eşit olması halinde; sırasıyla merkezi imtihan puanı, kelamlı imtihan puanı ve diploma notu yüksek olan adaya öncelik verilecektir.
4. Atanmaya hak kazanan adayların işe başlamaları için gerekli evraklar ile bu dokümanların Başkanlığımıza teslim yolu ve mühleti Başkanlığımız resmi internet sitesinden duyurulacaktır. Bu ilan bildirim kararında olup ayrıyeten adaylara yazılı bildirimde bulunulmayacaktır. Kurumumuz internet adresinde yayınlanacak olan duyuruda belirtilecek mühlet içerisinde istenilen evrakları teslim etmeyen yahut müracaat etmeyen adaylar hakkını kaybetmiş sayılır.
5. Atanmaya hak kazandığı biçimde verilecek müddet içerisinde, evrak ile ispatı mümkün olan zorlayıcı sebepler haricinde nazaranve başlamayanların yerine, en son muvaffakiyet puanına bakılırsa en yüksek puandan başlamak üzere var ise yedeklerden atama yapılacaktır. Bunlar haricinde kalanlar rastgele bir hak argümanında bulunamazlar.
6. Atama öncesi yahut daha sonrası rastgele bir niçinle nazaranvi kabul etmekten vazgeçenlerin birebir imtihana dayalı olarak atamaları yapılmayacaktır.
7. Haklarında atama kaidelerinin kaybedilmesini gerektirecek nitelikteki aksiyonlarından dolayı isimli bir soruşturma yahut kovuşturma bulunanlardan imtihanda başarılı sayılanların atamaları soruşturma yahut kovuşturma sonuçlanıncaya kadar bekletilir.
8. İmtihan kararına ait itirazlar, sonuçlarının ilan edilmesinden itibaren 10 (on) gün ortasında yazılı olarak şahsen yahut en yakın İlçe Seçim Heyeti Başkanlığı aracılığıyla Yüksek Seçim Heyeti İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığına yapılacaktır. Müddeti içerisinde yazılı ve ıslak imzalı olarak Kurumumuza ulaştırılmayan itiraz dilekçesi ile T.C. Kimlik numarası, ismi, soyadı, imza, adres ve irtibat ayrıntıları bulunmayan itiraz dilekçeleri dikkate alınmayacaktır.
V. ÖBÜR HUSUSLAR
2. Başkanlık gerekli durumlarda ilanın her basamağında iptal ve/veya değişiklik yapma hakkına sahiptir.
3. İlanda bulunmayan kararlar için genel mevzuat kararları geçerlidir.
VI. İLETİŞİM
Yüksek Seçim Heyeti İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı
Telefon: 0(312) 419 10 39 – Dahili: 1919 – 1913 – 1907 – 1916
E-posta: [email protected]
Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.
Yüksek Seçim Heyeti Başkanlığından:
İNSAN KAYNAKLARI DAİRESİ BAŞKANLIĞI AÇIKTAN İŞÇİ ALIM İLANI
Yüksek Seçim Şurası merkez ve taşra teşkilatına, 30.11.2017 tarihindeki ve 7062 sayılı Yüksek Seçim Heyetinin Teşkilat ve misyonları Hakkında Kanun ile 18.02.2018 tarihindeki ve 30336 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren, Yüksek Seçim Şurası Memur İmtihan, Atama, Yer Değiştirme ve Nakil Yönetmeliği kapsamında 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/A hususuna göre (kadrolu) ekli listede sayısı, yeri, sınıfı ve unvanı belirtilen yerlere işçi alınacaktır.
I. MÜRACAAT VAKTİ, FORMU VE YERİ
1. Müracaatlar 31.08.2022 tarihinde saat 10:00’da başlayıp, 09.09.2022 tarihinde saat 23:59:59’da sona erecektir.
2. Müracaatlar e-Devlet üzerinden “Yüksek Seçim Kuıulu-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım” hizmeti yahut Meslek Kapısı internet adresinden (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) elektronik olarak yapılacaktır.
3. Şahsen müracaat alınmayacak olup, posta yahut başka yollarla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.
4. Adaylar her bir takım ve unvan için sadece bir adet müracaat yapabileceklerdir.
– Zabıt Katibi unvanı için başvuracak adaylar; ekli listede belirtilen yalnızca bir yer için müracaatta bulunabilecek ve tercih ettiği yer bazında yapılacak sıralamaya katılacak olup, birden çok yer için müracaat yapıldığı takdirde her iki müracaat da geçersiz sayılacaktır.
– Hizmetli unvanı için başvuracak adaylar; ekli listede belirtilen “Merkez Teşkilat” seçeneği ile müracaat yapacaklardır. (Kurumumuzun merkez teşkilatı Ankara vilayetinde bulunmakta olup, Kızılay Mahallesi, Ihlamur Sokak, No:4 Sıhhıye – Çankaya/ANKARA adresinde hizmet vermektedir.)
5. Adayların KPSS puanı, mezuniyet, isimli sicil, askerlik ve kimliğine dair bilgiler e-Devlet üzerinden ilgili kuramların web servisleri aracılığı ile temin edilecek olup adayların kelam konusu detaylarınde yanılgı mevcut ise müracaat yapmadan evvel ilgili kurumlardan gerekli güncelleme/düzeltmeleri yaptırmaları gerekmektedir. Mezuniyet ayrıntıları otomatik olarak gelmeyen yahut gelen ayrıntıların hatalı/eksik olduğunu düşünen adaylar, müracaat sırasında aktüel ayrıntılarını (onaylı diploma örneği yahut mezuniyet dokümanı gibi) manuel olarak sisteme pdf formatında yükleyeceklerdir.
6. Yurt haricindeki yahut yurt ortasındaki öğretim kurumlarından mezun olup bu ilanda aranılan tahsil durumuna ait denkliği olan adayların denklik evraklarını başvurusu sırasında “Diğer Belgeleriniz” basamağı altında bulunan “Denklik Belgesi” alanına yüklemeleri gerekmektedir.
7. Müracaat sürecinin müddeti ortasında yanlışsız, eksiksiz ve bu ilanda belirtilen konulara uygun olarak yapılmasından, istenilen evrakların müracaat kademesinde sisteme yüklenmesinden, müracaatta bulunan adaylar sorumludur. Bu konulara riayet etmeyen adaylar rastgele bir hak talebinde bulunamayacaktır.
8. Adayların müracaat süreçleri tamamlandıktan daha sonra “Başvurularım” ekranından müracaatlarının tamamlanıp tamamlanmadığını denetim etmeleri gerekmektedir. Müracaatlarım ekranından “Başvuru Alındı” ibaresi görünmeyen hiç bir müracaat değerlendirmeye alınmayacaktır.
II. MÜRACAAT ŞARTLARI
Genel Şartlar
1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun değişik 48 inci hususunda belirtilen;
– Türk vatandaşı olmak,
– Birinci sefer Devlet memurluğuna atanacaklar için, yapılacak imtihanın son müracaat tarihinde 657 sayılı Kanun’un 40 ıncı unsurundaki yaş kuralını taşımak,
– Kamu haklarından yoksun bulunmamak,
– Türk Ceza Kanunu’nun 53 üncü hususunda belirtilen müddetler geçmiş olsa bile; taammüden işlenen bir kabahatten dolayı bir yıl yahut daha fazla mühletle mahpus cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı hatalar, Anayasal tertibe ve bu sistemin işleyişine karşı hatalar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, tertibi berbata kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, hatadan kaynaklanan mal varlığı kıymetlerini aklama yahut kaçakçılık kabahatlerinden mahkum olmamak,
– Askerlik durumu bakımından; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak yahut askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veya ertelenmiş yahut yedek subay sınıfa geçirilmiş olmak,
– misyonunu devamlı yapmasına pürüz olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.
2. Adayların müracaatın son günü itibariyle aranan kurallara haiz olmaları gerekmektedir.
3. Müracaat esnasında beyan edilen bilgilere dair evraklar ile başka dokümanlar, atanmaya hak kazanan adaylar tarafınca atanma müddetince ilgili üniteye teslim edilecektir.
4. 2020 Yılı Kamu İşçisi Seçme İmtihanında;
Lisans mezunları için KPSSP3,
Ön Lisans mezunları için KPSSP93,
Orta Öğretim mezunları için KPSSP94 puan cinslerinden en az 70 puan almış olmak,
Özel Şartlar
– Zabıt Katibi ve Hizmetli takımlarına atanabilmek için; en az lise yahut dengi okul mezunu olmak.
III. MÜRACAATLARIN KIYMETLENDİRİLMESİ VE KELAMLI İMTİHAN ŞEKLİ
1. Müddeti içerisinde müracaatta bulunan ve gerekli kaideleri sağlayan adaylardan, KPSS muvaffakiyet sırasına göre atama yapılacak takım sayısının beş (5) katı aday kelamlı imtihana çağrılacak olup, bu sayı Zabıt Katibi unvanı tarafından ekli listede belirtilen her yer için farklı ayrı oluşturulacaktır.
2. İmtihan kelamlı olmak üzere tek etaplı olup, kelamlı imtihana hak kazanan son sıradaki adayla birebir puana sahip olan birden çok aday bulunması halinde, bu adayların tümü kelamlı imtihana çağırılacaktır.
3. Adaylar süreci Meslek Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresi üzerinden takip edebileceklerdir. Ayrıyeten kelamlı imtihana girmeye hak kazanan adaylar ile ilgili duyuru çabucak sonrasında Başkanlığımız resmi internet sitesinden (https://www.ysk.gov.tr) ilan edilmek suretiyle duyurulacaktır. Bu ilan bildirim kararında olup ayrıyeten adaylara yazılı bildirimde bulunulmayacaktır.
4. Kelamlı imtihana hak kazanan adaylar, imtihana “fotoğraflı ve onaylı bir kimlik evrakı (T.C. Kimlik Numaralı Nüfus Cüzdanı/ T.C. Kimlik Kartı/ T.C. Kimlik Numaralı Şoför Belgesi/ Geçerli Pasaport’tan bir tanesi) ile girebileceklerdir.
5. Kelamlı imtihanda; atanılacak takımın gerektirdiği,
– Mesleksel bilgi seviyesi (50 puan),
– Atatürk unsurları ve inkılap Tarihi bilgi seviyesi (15 puan),
– Genel Kültür bilgi seviyesi (15 puan)
– Özgüveni, bilimsel ve teknolojik gelişmelere açıklığı, temsil kabiliyeti, bir mevzuyu kavrama ve tabir yeteneği bahislerinden (20 puan) olmak üzere, toplam 100 puan üzerinden imtihan konseyi üyeleri tarafınca başka ayrı kıymetlendirme yapılacaktır.
6. Kelamlı imtihanda başarılı sayılabilmek için, imtihan şurasının verdiği puan ortalamasının en az 70 olması gerekmektedir.
7. Kelamlı imtihana girmeye hak kazandığı biçimde ilan edilen imtihan tarihinde imtihana katılmayan adaylar imtihan hakkını kaybetmiş sayılacak olup bu durumdaki adaylara ikinci imtihan hakkı verilmeyecektir. Lakin zorlayan sebeple imtihana katılamayacak olanlar bu durumu delillendirerek Başkanlığımıza dilekçe göndermeleri halinde durum değerlendirmeye alınarak imtihan tarihleri içerisinde olmak kaydıyla imtihan tarihi değişikliğine İmtihan Konseyi karar verecektir.
8. Kelamlı imtihan esnasında İmtihan Kurulunca tutulacak tutanaklar haricinde sesli yahut imajlı rastgele bir kayıt alınmayacaktır.
IV. KELAMLI İMTİHAN SONUÇLARININ DUYURULMASI VE İTİRAZ
1. Kelamlı imtihan kararı ile ilgili duyurular Başkanlığımız resmi internet sitesinde sonrasındasında duyurulacak olup adaylara ayrıyeten yazılı tebligat yapılmayacaktır. Adaylar kelamlı imtihan kararı ile ilgili ayrıntıları Meslek Kapısı üzerinden görüntüleyecektir.
2. İmtihanı kazananların atamaları, ilan edilen takım sayısını geçmeyecek biçimde en son muvaffakiyet listesine göre yapılacaktır. Adayların kesin muvaffakiyet puanı, KPSS puanı ile kelamlı imtihan muvaffakiyet puanının aritmetik ortalaması alınarak belirlenecektir.
3. En son muvaffakiyet listesinde adayların puanının eşit olması halinde; sırasıyla merkezi imtihan puanı, kelamlı imtihan puanı ve diploma notu yüksek olan adaya öncelik verilecektir.
4. Atanmaya hak kazanan adayların işe başlamaları için gerekli evraklar ile bu dokümanların Başkanlığımıza teslim yolu ve mühleti Başkanlığımız resmi internet sitesinden duyurulacaktır. Bu ilan bildirim kararında olup ayrıyeten adaylara yazılı bildirimde bulunulmayacaktır. Kurumumuz internet adresinde yayınlanacak olan duyuruda belirtilecek mühlet içerisinde istenilen evrakları teslim etmeyen yahut müracaat etmeyen adaylar hakkını kaybetmiş sayılır.
5. Atanmaya hak kazandığı biçimde verilecek müddet içerisinde, evrak ile ispatı mümkün olan zorlayıcı sebepler haricinde nazaranve başlamayanların yerine, en son muvaffakiyet puanına bakılırsa en yüksek puandan başlamak üzere var ise yedeklerden atama yapılacaktır. Bunlar haricinde kalanlar rastgele bir hak argümanında bulunamazlar.
6. Atama öncesi yahut daha sonrası rastgele bir niçinle nazaranvi kabul etmekten vazgeçenlerin birebir imtihana dayalı olarak atamaları yapılmayacaktır.
7. Haklarında atama kaidelerinin kaybedilmesini gerektirecek nitelikteki aksiyonlarından dolayı isimli bir soruşturma yahut kovuşturma bulunanlardan imtihanda başarılı sayılanların atamaları soruşturma yahut kovuşturma sonuçlanıncaya kadar bekletilir.
8. İmtihan kararına ait itirazlar, sonuçlarının ilan edilmesinden itibaren 10 (on) gün ortasında yazılı olarak şahsen yahut en yakın İlçe Seçim Heyeti Başkanlığı aracılığıyla Yüksek Seçim Heyeti İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığına yapılacaktır. Müddeti içerisinde yazılı ve ıslak imzalı olarak Kurumumuza ulaştırılmayan itiraz dilekçesi ile T.C. Kimlik numarası, ismi, soyadı, imza, adres ve irtibat ayrıntıları bulunmayan itiraz dilekçeleri dikkate alınmayacaktır.
V. ÖBÜR HUSUSLAR
2. Başkanlık gerekli durumlarda ilanın her basamağında iptal ve/veya değişiklik yapma hakkına sahiptir.
3. İlanda bulunmayan kararlar için genel mevzuat kararları geçerlidir.
VI. İLETİŞİM
Yüksek Seçim Heyeti İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı
Telefon: 0(312) 419 10 39 – Dahili: 1919 – 1913 – 1907 – 1916
E-posta: [email protected]
Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.