Yeşil Fasulye Konserve Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
Yeşil Fasulye Konserve Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
- 5 kilo yeşil taze fasulye
- 5 kilo domates
- 3 yemek kaşığı tuz
- 5 -6 yemek kaşığı zeytinyağı
Not EkleTarifi Yazdır
- Fasulyelerin kılçıklarını temizleyip yıkıyoruz 2- 3 kesime bölüyoruz.
- Odun ateşinde büyük bir tencerede 5- 6 yemek kaşığı zeytinyağıyla yıkanmış süzülmüş fasulyeleri atıp kavurmaya başlıyoruz.
- Rengi dönene kadar kavurduktan daha sonra domatesleri atıyoruz .
- Tuzunu da ekleyip kaynamaya bırakıyoruz.
- Biraz çiğ olacak biçimde bırakıyoruz.
- Kaynayan fasulyelerimizi yıkayıp kuruttuğumuz 1 kiloluk şişelere isterseniz yarım kiloluklara koyup kapaklarını sıkıca kapatıyoruz.
Yeşil Fasulye Konserve Tanımı Fotoğraflı Yapılışı