Yedikçe Yediren Yağlı Biber Turşusu

AAmaan

Global Mod
Global Mod
Yedikçe Yediren Yağlı Biber Turşusu Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 kilo kıl biber
  • 2 su bardağı su
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı sirke
  • 1 baş sarımsak
  • 2 yemek kaşığı tuz
  • 10-15 kısım maydanoz
Yedikçe Yediren Yağlı Biber Turşusu Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Biberlerinizi iri iri doğrayın.
  2. Geniş bi tencerede su sirke ve yağınızı alın ve kaynamaya bırakın.
  3. Kaynadıktan daha sonra biberlerinizi içine ekleyin ve rengi dönene kadar pişirin.
  4. Üzerine doğradığımız sarımsakları ve maydanozları ekleyin sıcak sıcak kapatın ve zıt çevirip bir gün bekletin. Afiyet olsun.
Yedikçe Yediren Yağlı Biber Turşusu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı