Yağlı Kıl Biber Turşusu

AAmaan

Global Mod
Global Mod
Yağlı Kıl Biber Turşusu Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg kıl biber
  • 1 su bardağı su
  • Yarım su bardağı sıvı yağ
  • Yarım su bardağı sirke
  • Yarım baş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı tuz
  • 5 kol maydanoz
Yağlı Kıl Biber Turşusu Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Biberler iri iri doğranır. Geniş bir tencereye sıvı yağ, su, sirke ve tuz eklenir ve kaynatmaya bırakalım.
  2. Kaynamaya başlayınca biberleri içine ekleyelim rengi dönene kadar pişirelim.
  3. Doğradığımız sarımsaklı maydanozları da üzerine ekleyip karıştıralım.
  4. Kavanozlara ekleyelim bir gün boyunca aykırı çevirip, bekletelim ve buzdolabında saklayalım afiyet olsun.
Yağlı Kıl Biber Turşusu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı