Yağlı Biber Turşusu Görüntülü

AAmaan

Global Mod
Global Mod
Yağlı Biber Turşusu Tanımı İçin Malzemeler

  • 2.5 kilo acı, tatlı karışık kıl biber
  • 12 tane 500 ml su şişesi
  • 2 3 baş sarımsak
Her 500 ml şişe için

  • Yarım çay bardağı sirke
  • Yarım çay bardağı sıvı yağı
  • 1 tatlı kaşığı toz şeker
  • 11 tatlı kaşığı kaya tuzu
  • Yarım çay bardağı su
Yağlı Biber Turşusu Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. ilk vakit içinderda biberlerimizi güzelce yıkıyoruz.
  2. Yıkadıktan daha sonra ortadan ikiye bölüp doruklarındaki sap kısmını atıyoruz.
  3. ondan sonrasında 500 ml şişelere doldurup üzerine yarım çay bardağı sıvı yağ, yarım çay bardağı sirke, 3-4 adet sarımsak, 1 tatlı kaşığı kaya tuzu ve bir tatlı kaşığı sirke koyup ağzını güzelce kapatıyoruz.
  4. Her gün sallamanız gerekecektir.Biberleriniz sarardığında denetim edip afiyetle yiyebilirsiniz.Şimdiden her insanın ellerine sıhhat bereketli bir kışınız olsun. Afiyet olsun
    ❤
    😍
    🧿
    🧿
Yağlı Biber Turşusu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı