Üzüm Reçeli

AAmaan

Global Mod
Global Mod
Üzüm Reçeli Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo çekirdeksiz üzüm
  • 3 su bardağı şeker
  • 2 su bardağı şu
  • Yarı limon un suyu
Üzüm Reçeli Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Öncelikle üzümleri tanelerine ayıralım ve yıkayıp süzelim.
  2. ondan sonrasında tencereye şeker ve suyu koyup şerbetini hazırlayalım ve kaynamaya bırakalım ve limon suyunu sıktıktan daha sonra üzümleri içine alıp ortada karıştıralım.
  3. Kaşıkda son damla güç düşmeye başladığında kıvam olmuş demektir.
  4. ondan sonrasında sıcak bir biçimde kavanoza koyup kapağını kapatalım bir gün sofra bezine sarıp soğumasını bekliyoruz afiyet olsun ????????‍????.
Üzüm Reçeli Tanımı Fotoğraflı Yapılışı