Türkiye- Suriye hududunda muhabirlik yaparken Tinder’da IŞİD militanıyla eşleşti

dunyadan

Global Mod
Global Mod
Türkiye- Suriye hududunda muhabirlik yaparken Tinder’da IŞİD militanıyla eşleşti
Avustralya’da 2017’de ABC kanalında çalışırken canlı yayında olduğunu fark etmeyip hayaller alemine dalan ve bu sebeple bakılırsavine son verilen spiker Natasha Exelby artık de çöpçatanlık uygulamalarında yaşadığı en berbat tecrübesiyle gündemde.

Channel 10’da spikerlik yapan 32 yaşındaki Exelby, 2Day Fm radyo kanalında yaptığı açıklamalarda bir seferinde çöpçatanlık uygulaması Tinder’da nasıl olup da bir IŞİD militanıyla eşleştiğini anlattı. “Birkaç yıl evvel Ortadoğu’da bakılırsavlendirilmiştim, Türkiye- Suriye hududunda. Tinder’a kaydoldum. Bilirsiniz, savaş muhabirliği yaparken bunlar normal” diyerek sunucuları kahkahaya boğan Exelby, “her neyse işte. Tahminen kendime cazibeli bir BM çalışanı ya da diplomat falan bulurum diye düşündüm. Lakin IŞİD militanına denk geldim!” tabirlerini kullandı.

Newsreader reveals she matched with an ISIS militant on Tinder https://t.co/odKE0kv8sW

— Daily Mail Online (@MailOnline) October 7, 2021

‘Profilinde yazmıyordu, husus mesleklerden açılınca ne iş yaptığını söylemiş oldu’

Exelby’nin “Çekiciydi ama” demesi üzerine ortaya giren sunuculardan biri, “Profilinde IŞİD militanı olduğu yazıyor muydu? Mesleği ne görünüyordu?” diye sordu. Exelby de “Hayır, natürel ki yazmıyordu. Lakin konuşmaya başlayınca birbirinize illa ki ‘Ne iş yapıyorsun?’ diye soruyorsunuz. O da bana ne iş yaptığını söylemiş oldu” diye anlatmaya devam etti.

Eşleşilen profille alaka kesilmek istendiğinde kullanıcının bir münasebet göstermesi gerektiğini hatırlatan Exelby, “Sonuçta ‘Eşleştiğim kişi IŞİD militanı çıktı’ seçeneği yok, değil mi?” diyerek güldü.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.