Taze Fasulye Yaz Turşusu Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
Taze Fasulye Yaz Turşusu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
- 500 gr taze fasulye
- 1 lt su
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 çay bardağı zeytinyağı
- 1 su bardağı sirke 1 limon suyu
- 4-5 diş sarımsak
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1/2 (yarım) su bardağı haşlanma suyu
Not EkleTarifi Yazdır
- Fasulyeleri ayıklayıp doğruyoruz.
- Tencereye koyup üzerine sıcak su ve tuz koyup fasulyeler yavaşça canlı olacak biçimde haşlıyoruz.
- daha sonra süzüp soğuk su ile şokluyoruz.
- Sos gereçlerini bir kavanoza koyup blender ile homojen karışım elde ediyoruz.
- ondan sonrasında fasulye ve sosu bir kapta karıştırıp yemeğe hazır hale getiriyoruz. Afiyet olsun.
Taze Fasulye Yaz Turşusu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı