Salça (Domates Kabuklarından) Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
Salça (Domates Kabuklarından) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
- İstediğiniz ölçü domates kabuğu
- Yeterince tuz
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle domates kabuklarımızı blenderdan güzelce çekelim ondan sonrasında süzgeçle güzelce süzelim elinizle olabilirsiniz.
- Süzgeçte kalanları çöpe atalım bütün kabukların suyunu çıkardıktan daha sonra tencereye tuzda ekleyip, 2 saat pişirin.
- Çok sulu oluyor Birinci olarak pişirdikçe kıvam alıyor merak etmeyin. İsterseniz fazlaca katılmadan da şişelere doldurabilirsiniz tercih size kalmış.
- Kıvam aldıktan daha sonra şişeye dolduralım ve ağzını sıkıca kapatalım. Dolapta koruma edebilirsiniz şimdiden kolay gelsin.
Salça (Domates Kabuklarından) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı