Pasta Kreması (Yumurtasız Bitterli) Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 2.5 su bardağı süt
- 1 yemek dolusu un
- 1 yemek kaşığı nişasta
- 4 yemek kaşığı şeker
- 2 yemek kaşığı kakao
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 1 paket vanilya
- 1 paket bitter çikolata 80 gr
Not EkleTarifi Yazdır
- Uygun tenceremize süt, şeker un nişasta kakao alalım toprak kalmayacak biçimde çırpalım.Kıvam alana kadar karıştırarak pişirelim.
- Ocaktan alıp tereyağı ,vanilya ve bitteri koyup güzelce eriyene kadar karıştıralım.
- Soğuyana kadar da devam edelim karıştırmaya hem soğuması ve kabuk tutmaması için daha sonra uygun bir kaba boşaltalım istediğimiz vakit kullanmaya hazırdır. Yapanlara afiyet olsun. ????.