Mısır Taneleme Formülü Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- Dilediğiniz kadar
- Taze süt mısırı
Not EkleTarifi Yazdır
- Önce mısırları kabuklarından ve püsküllerinden ayıklayıp güzelce yıkayalım.
- daha sonra mısırın alt kısmından bıçağın ucunu iki mısır adedinin altına sokup bıçağı üst hakikat kanırtın ve bu türlü mısırın ucuna gerçek bir koridor açın.
- Artık bundan daha sonrası baş parmağınızla devam edeceksiniz.
- Mısır tanelerini yana eğerek taneleri koçandan düşürün .
- Mısır tanelerini tencereye alıp üzerini geçecek kadar suyla haşlayıp dilerseniz kavanozlara doldurup konserve üzere yada derin dondurucuda saklayabilirsiniz lakin benden size bir tavsiye ben deri dondurucuda saklayın derim.