Mangal İçin Yumuşacık Ve Lezzetli Et Marinesi

AAmaan

Global Mod
Global Mod
Mangal İçin Yumuşacık Ve Lezzetli Et Marinesi Tanımı İçin Materyaller

  • 1 kilo dana yahut koyun eti
  • 3-4 diş sarımsak
  • 2-3 yemek kaşığı yoğurt
  • 2-3 yemek kaşığı beyaz sirke
  • 1 su bardağı süt
  • 1 tatlı kaşığı domates yahut biber salçası
  • Tuz
  • 1 tatlı kaşığı pul biber
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı kimyon(isteğe bağlı)
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
Mangal İçin Yumuşacık Ve Lezzetli Et Marinesi Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Etleri dilerseniz kuş başı halinde yahut incecik doğrayabilirsiniz. (yaprak döner gibi).
  2. Etlerin üzerine tuz, pul biber, karabiber, kekik, rendelenmiş sarımsakları, yoğurt, süt, beyaz sirke(veya rastgele bir sirke), zeytinyağı, salça ek edip hepsini karıştıralım.
  3. 1 gece buzdolabında beklettikten daha sonra mangalda pişirelim.
Mangal İçin Yumuşacık Ve Lezzetli Et Marinesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı