Mandalina Sosu Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 1 su bardağı mandalina suyu
- 1,5 yemek kaşığı buğday nişastası
- Yarım su bardağı su
- 4 yemek kaşığı şeker
Not EkleTarifi Yazdır
- 5 adet mandalinanın suyu çıkarın bir tencereye çıkardığınız mandalina suyunu katın ve 4 yemek kaşığı şeker katın, düzgünce karıştırın.
- daha sonra yarım su bardağı suyu ek edin akabinde 1.5 yemek kaşığı buğday nişastasını ek edin ve uygunca karıştırın, topak kalmasın.
- İyice çırptıktan daha sonra ocağa alın, kısık ateşte durmadan karıştırın topak olmasın.
- Muhallebi kıvamına gelene kadar düzgünce karıştırın geldiği üzere ocaktan alın ve istediğiniz pasta kölesi olarak kullanabilirsiniz şimdiden deneyen herkese afiyet olsun.