Kuru Domates Salamura

AAmaan

Global Mod
Global Mod
Kuru Domates Salamura Tanımı İçin Malzemeler

  • Küçük uzunluk kavanoza göre aldığı kadar kuru domates
  • 2- kısım taze kekik (Veya kuru top-kekik )
  • 1 tatlı kaşığı elma sirkesi
  • 2-3 yemek kaşığı sıcak su
  • 2 diş sarımsak
  • 1/2 (yarım) çay kaşığı tuz
  • Kavanozu doldurana dek zeytinyağ
Kuru Domates Salamura Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Kuru domatesleri kaynar suda 10 dk bekletelim.
  2. Ardından kavanozun alt tabanına domates ekleyelim.
  3. Aralarına sarımsak ve kekik ekleyelim.
  4. daha sonra tuz, su ve sirkeyi. Akabinde bir daha domates ve aldığı kadar zeytinyağ.
  5. 2 gün dolapta bekletip, o denli açtım kavanozu
    🍅
    Deneyenlere afiyet olsun
    ❤
Kuru Domates Salamura Tanımı Fotoğraflı Yapılışı