Kolay Fasulye Konservesi Tanımı İçin Malzemeler
Kolay Fasulye Konservesi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- 1 kilo taze fasulye
- 4 adet domates
- 4 tatlı kaşığı kaya tuzu
- 4 su bardak su
Kolay Fasulye Konservesi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Fasulyelerin kılçıklarını alalım istenilen boyutta keselim domatesleri de soyalım kup doğrayalım.
- Kavanozların altına evvel domates daha sonra fasulye yerleştirelim.
- Üstüne domatesleri tekrar koyup 1 kaşık kaya tuzu ve suyunu koyalım kapaklarını kapatalım.
- Büyük bir tencereye suyu koyalım kaynatıp kavanozları yerleştirelim.
- 45 dakika kaynasın vakumlanması için müddetin sonunda vakumlandığından emin olduğumuzda çıkaralım
- Soğumaya bırakalım ve dilediğimiz vakit açıp kullanabiliriz afiyet olsun.