Kıtır Ekmek (Çorbalık)

AAmaan

Global Mod
Global Mod
Kıtır Ekmek (Çorbalık) Tanımı İçin Malzemeler

  • Herhangi bayat ekmek (4-5 dilim)
  • Pulbiber
  • Sarımsak toz (Tarif için)
  • Kurutulmuş rezzene
  • Toz kekik
  • Kuru fesleğen
  • 1 yemek kaşığı ayçicek yağı
Kıtır Ekmek (Çorbalık) Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Bayat ekmeği küp küp doğra. daha sonra tavaya bir yemek kasığı yağ ile ekle, baharatları üstüne serp. Hepsini kızgın, daha sonra orta ateşde daima karıştırarak istenilen kızarıklığa kadar kavur.
  2. Kıtır ekmekleri hergangi bir çorba ile sunabilirsiniz. En epeyce yakışanı brokkoli, domates, mercimek çorbalarına. Kremsi kıvam çorbalara.
  3. Bayat ekmeği bu biçimdelikle kıymetlendirmiş olursunuz. Ayrıyeten artan kıtır ekmekleri buzdolabında yahut derin dondurucuda koruma edebilirsiniz.
Kıtır Ekmek (Çorbalık) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı