Kışlık Konserve

AAmaan

Global Mod
Global Mod
Kışlık Konserve Tanımı İçin Malzemeler

  • 20 kilo domates
  • 500 gram acı süs biberi
  • 10 adet büyük 10 adet küçük uzunluk kavanoz
  • 2 çay bardağı tuz
  • 15 adet şeker
  • 1 su bardağı sıvı yağ
Kışlık Konserve Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Domatesleri yeterlice yıkandıktan daha sonra kabukları soyularak tencereye alınır.
  2. Göz sonucu tuz bir fincan sıvı yağ ve bir kaç adet küp şeker eklenerek pişirilir.
  3. Ocakta kaynamaya devam ederken kavanozlar ve kapaklar sıcak suya katılarak 15 dakika kaynatılır.
  4. Şişeleri soğumadan doldurarak ağızları sıkıca kapatılır ve karşıt çevrilir.
  5. 24 saat dinlendirin ve ışık güneş almayacak bir alana saklanır.
Kışlık Konserve Tanımı Fotoğraflı Yapılışı