Kışlık Karnıyarık Patlıcanı

AAmaan

Global Mod
Global Mod
Kışlık Karnıyarık Patlıcanı Tanımı İçin Malzemeler

  • 3-4 adet patlıcan
  • Sıvı yağ
Kışlık Karnıyarık Patlıcanı Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Patlıcanlarımızı güzelce yıkıyoruz. Suyunu sıkmasını bekliyoruz.
    🍆
  2. daha sonra pijama üzere patlıcanlarımızı soyuyoruz. Şayet patlıcanlar fazlaca büyükse ortadan ikiye bölebilirsiniz. Ben o denli yaptım.
    🔪
    Hem porsiyonluk oldu. birebir vakitte dolapta fazlaca yer kaplamayacak.
    👍🏻
  3. Kızartma tenceremizin içine sıvı yağımızı ekliyoruz. Yağ kızdıktan daha sonra patlıcanlarımızı ekliyoruz.
  4. Çok yeterli kızartmaya gerek yok. daha sonra yenidendan pişecek aslına bakarsanız.
  5. Kızartma bittikten daha sonra soğuması için bir tabağa alıyoruz. Patlıcanlarımız soğuduktan daha sonra buzdolabı poşetine kendi aile halkına yetecek kadar porsiyonluyoruz. Şimdiden afiyet olsun
    🙏🏻
    🥰
    .
Kışlık Karnıyarık Patlıcanı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı