Kışlık Karnıyarık Patlıcan Kızartması Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
Kışlık Karnıyarık Patlıcan Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
- Dilediğiniz kadar patlıcan (Kışlık olduğu için adet yada kg. belirtmiyorum her insanın isteğine gore)
- Sıvı yağ
Not EkleTarifi Yazdır
- ilk vakit içinderda patlıcanlarımızı yıkıyoruz sonrasındasında saplarını kesip kabuğunu şerit halinde soyuyoruz.
- Patlıcanları kendi istediğiniz büyüklükte kesin.
- Hazırlamış olduğunuz patlıcanları kızgın yağda kızartın.
- Bir tepsi üzerine havlu peçete serin kızaran patlıcanları üzerine alın.
- Patlıcanlar bitinceye kadar birebir süreci uygulayın.
- Patlıcanları soğumaya bırakın bu ortada sermiş olduğunuz havlu peçete fazla yağını çekmiş olacak.
- Soğuyan patlıcanları dilediğiniz biçimde yahut fazlalıkta buzdolabı poşetine koyabilirsiniz.
- Buzluğa yada dipfrize koyabilir siniz.
Kışlık Karnıyarık Patlıcan Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı