Kışlık Dondurucuda Taze Fasülye Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 1 kg taze fasulye
- 3 -4 adet domates
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- Buzdolabı poşeti
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle taze fasülyelerimizi ortadan ikiye bölüyoruz.
- hemen sonrasında domateslerimizin kabuklarını soyup küçük küçük küpler halinde doğruyoruz ( dilerseniz rendeleyipte de yapabilirsiniz).
- Fasulyelerimizi ve domatesimi bi tencere alıp üzerine sıvı yağ gezdirip fasulyelerimiz sararsana kadar pişiriyoruz.
- Sararan fasulyelerimizi ocaktan alıp soğumaya bırakıyoruz.
- Soğuduktan daha sonra buzdolabı poşetine yerleştiriyoruz ( kloroplast kilitli poşetlerinden olması buzluk kokusu olmaması açısından daha güzel bence).