Kemik (İlik) Suyu Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
Kemik (İlik) Suyu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
- 6 -7 modül ilikli kemik
- 1 adet havuç
- 2 adet soğan
- 4 diş sarımsak
- Defne yaprağı
Not EkleTarifi Yazdır
- Kemikleri güzelce yıkayıp derin tencereye yerleştirelim.
- Üzerine 4 böldüğümüz soğanları havuçları sarımsağı ve defne yaprağını da atalım.
- Üzerini geçiçek kadar şu ekleyip 7 8 saat orta ateşte kaynatalım.Et kemikden ayrılıyorsa olmuş demektir.
- sonrasındasında suzup soğumasını bekliyoruz.
- Huni yardımı ile buz poşetlerine dolduralım.
- Ağzını bağlayıp buzluğa atalım.
Kemik (İlik) Suyu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı