Karnabahar Püresi

AAmaan

Global Mod
Global Mod
Karnabahar Püresi Tanımı İçin Materyaller

  • 500 gram karnabahar
  • 250 gram patates
  • 200 ml süt
  • 25 gram parmesan peyniri
  • 25 gram tereyağı
  • Tuz
Karnabahar Püresi Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Karnabaharın üst kısımlarını temizleyip kesin.
  2. çabucak sonrasında bir tencerede yaklaşık 10 dakika kaynatın, süzün ve karıştırın.
  3. Ayrıyeten patatesleri yaklaşık 40 dakika haşlayın, kabuklarını soyun ve patates ezici ile ezin.
  4. ondan sonrasında karnabaharlara ek edip tereyağı, parmesan peyniri, süt ve tuzu ekleyin.
  5. Gereçleri karıştırın ve 5 dakika daha pişirin.
  6. Karnabahar püreniz servise hazır.
Karnabahar Püresi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı