Karışık Turşu

AAmaan

Global Mod
Global Mod
Karışık Turşu Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg havuç
  • 1 kg acur
  • 1 kg biber
  • 3 baş sarımsak
  • 1 su bardağı sirke
  • Su
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı limon tuzu
Karışık Turşu Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. ilk vakit içinderda tüm gereçleri doğrayalım. (sarımsakları tüm kattım)
  2. Ben 4 kglık 2 adet bidona kattım.
  3. sonrasındasında 1 su bardağı sirke, bir tatlı kaşığı tuz ve 1 çay kaşığı limon tuzu ekleyelim.
  4. Üzerine su ek edelim ve kapağını sıkıca kapatalım.
  5. Dolaba katalım yumuşayıp erimemesi için serin bi yerde tutmamız gerek.
  6. 1 hafta bekleyelim.
  7. 1 hafta sonunda turşumuz yenmeye hazır. Kış için uzun müddet dolapta kalabilir.
Karışık Turşu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı