Jalapeno Turşusu Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
Acı sevenleri keyifli edecek bir reçete ile geldim. Hazır almaya hiç gerek olmayan fazlaca kolay bir tanım.Bu tarifle 3 adet 500 ml kavanoz çıkıyor.Eldivenle yapmanızı öneririm.
- 1 kg jalapeno biberi
- 1 su bardağı elma sirkesi
- 2 yemek kaşığı kaya tuzu
- Sıcak su
Not EkleTarifi Yazdır
Acı sevenleri keyifli edecek bir reçete ile geldim. Hazır almaya hiç gerek olmayan fazlaca kolay bir tanım.Bu tarifle 3 adet 500 ml kavanoz çıkıyor.Eldivenle yapmanızı öneririm.
- Güzelce yıkadıktan daha sonra halka halka kesiyoruz.
- Kavanozlara paylaştırdıktan daha sonra sirkeyi ve tuzu 3 kavanoza bölerek ekliyoruz.
- Kavanozların kalan kısmına kadar da sıcak su dolduruyoruz ve kullanılmamış kapak ile sıkıca kapatıp aksi çeviriyoruz.
- Oda sıcaklığında soğuduktan daha sonra serin yerde tüketeceğimiz vakte kadar saklıyoruz.