iOS 16.4 hata düzeltme güncellemesi çok yakında

sıcakkafa

Yeni Üye
Görünüşe göre Apple, iOS 16.4.1’i nispeten hızlı bir şekilde ekleyecek. Bunun nedeni, yalnızca Mart ayının sonunda yayınlanan iOS 16.4’te keşfedilen hatalardır. MacRumors’un yazdığı gibi, bir Twitter sızıntısına atıfta bulunarak, güncelleme bu hafta veya önümüzdeki hafta yayınlanabilir.

Uygun şekilde test edilmedi mi?

İPhone üreticisinin beta aşamasında hataları neden fark etmediği belirsizliğini koruyor. Sorunlardan biri WLAN desteği ile ilgilidir. Bazı kullanıcılar şu sorunu yaşıyor: iPhone’ları ile yerel kablosuz yönlendiriciye erişimi kaybetmek, çünkü işletim sistemi bilinmeyen bir nedenle erişim verilerini unuttu. Bu hatanın ne sıklıkla meydana geldiği belli değil, ancak Twitter da dahil olmak üzere çeşitli raporlar var. Görünüşe göre, çoğunlukla ağı değiştirdiğinizde veya WLAN’ı kapattığınızda (kısa bir süre için bile olsa) oluyor.

Başka bir hata, dün saatlerce kısmen kapalı olan iOS hava durumu uygulamasının desteğini etkileyebilir. Bununla birlikte, daha çok Apple’ın bir sunucu sorunu varmış gibi görünüyor, bu arada veriler, kullanıcılara tekrar nispeten güvenilir bir şekilde ulaşmalıdır. iOS 16.4.1’de başka hangi düzeltmelerin olacağı belli değil – güvenlikle ilgili hatalar da düzeltilebilir. Aynı zamanda Apple, diğer şeylerin yanı sıra Siri aracılığıyla ekran kayıtlarını başlatabilmeniz gereken iOS 16.5’i de test ediyor.

Birçok yeni özelliğe sahip iOS 16.4

İşletim sisteminin olgunluğuna rağmen Apple, iOS 16.4 ile bir dizi yeni işlev sundu. Buna, işletim sistemine kolayca entegre edilebilen Progresif Web Uygulamaları (PWA’lar) desteği, daha fazla kontrol seçeneğine sahip çok sayıda yeni kısayol, arka plan gürültüsünü gizleyen normal telefon görüşmeleri için ses yalıtımı, yeni emojiler ve iPhone 14’te geliştirilmiş kilitlenme algılama dahildir. .

Haziran’da büyük olacak. Apple, bu ayın 5’inde Dünya Çapında Geliştiriciler Konferansı 2023’e davet edildi. iOS 17, diğer tüm yeni işletim sistemleriyle birlikte WWDC’de tanıtılacak. Güya Apple’ın bu yıl planladığı pek çok yenilik olmayacak ancak watchOS 10 ile birlikte Apple Watch bilgisayar saatinin yüzeyinde pek çok değişiklik var.

Mac & i'den daha fazlası

Mac & i'den daha fazlası

(bsc)

Haberin Sonu