İncir Reçeli

AAmaan

Global Mod
Global Mod
İncir Reçeli Tanımı İçin Malzemeler

  • 3,5 kiloluk yoğurt kovası incir
  • 2 buçuk su bardağı toz şeker
İncir Reçeli Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. İlk evvel geceden incirleri küp küp tencereye doğruyoruz .
  2. Üzerine 2 buçuk- 3 bardak toz şeker ekliyoruz.
  3. Buzdolabında bekletiyoruz. Sabaha kadar sulanıyor.
  4. Kendi suyunda kaynatıyoruz su eklemiyoruz .
  5. Şekerini de 10 dk bir tadına kıvamına bakarak ayarlıyoruz.
  6. 20 25 dk kadar kaynatıyoruz .
  7. Piştikten daha sonra sıcakken konserveye koyup ağzını sıkıca kapatıyoruz.
Ben kendi yaptığım tanımı veriyorum fazlaca hoş oldu deneyeceklere afiyet olsun
🍸
.

İncir Reçeli Tanımı Fotoğraflı Yapılışı