E-mail hesabının spam kutusunda 3 milyon dolarlık piyango bileti buldu

dunyadan

Global Mod
Global Mod
E-mail hesabının spam kutusunda 3 milyon dolarlık piyango bileti buldu
ABD‘de yaşayan 55 yaşındaki Laura Spears, ikramiyenin milyon dolar düzeyine yükseldiğini öğrendikten daha sonra çevrim içi bir Mega Millions bileti satın almaya karar verdi.

Ülkenin talih oyunları düzenleyicisi Michigan Lottery’den 2 dolara bir bilet aldığını unutan Spears, kelam konusu bilete e-posta hesabında denk geldi.

Laura Spears got the surprise of a lifetime when she checked her spam folder and realized she'd won a $3 million Mega Millions prize!
➡
https://t.co/ZmCSxPDQR8 pic.twitter.com/HjFeLrL8kR

— Michigan Lottery (@MILottery) January 21, 2022

Hesabının spam kutusunda büyük ikramiyeyi kazandığını öğrenen Spears, piyango yetkililerine, “Kazananların açıklanmasından birkaç gün daha sonra, biri tarafınca bana gönderilen kayıp bir maili arıyordum. Bu yüzden hesabımdaki spam klasörünü denetim ettim. İşte bu biçimde piyangodan büyük mükafatı kazandığımı söyleyen bir e-posta gördüm” dedi.

“Okuduğuma inanamadım, bu yüzden e-postadaki iletisi onaylamak için piyango hesabıma giriş yaptım” diyen Spears, olayı ‘şoke edici’ olarak nitelendirdi.

55 yaşındaki talihli bayan, artık erken emekli olmayı ve gelecekte e-postalarını daha dikkati takip etmeyi planlıyor.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.