Dondurucuya Yemeklik Kabak

AAmaan

Global Mod
Global Mod
Dondurucuya Yemeklik Kabak Tanımı İçin Malzemeler

  • 7 tane kabak
  • 2 tane iri domates
  • Yarım demet dereotu
  • 2 tane buz dolabı poşeti
Dondurucuya Yemeklik Kabak Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. İlk evvel kabaklar alacalı soyulur ve küp küp doğranır.
  2. Bol suda yıkanır süzülür ve içine domates doğranır.
  3. Dereotu doğranır büyük tepside hepsi harmanlanır.
  4. Poşetlere hisse edilir kışın pişireceğimiz vakit da buzlu pişirilir.
  5. Ben pişirirken soğanı yemeklik doğrayıp sıvı yağ ile kavururum az salça koyarım.
  6. daha sonra kabağı koyarım içine toz biber az bulgur koyarım suyunu siz kendinize bakılırsa ayarlayın ben az sulu severim.
    😊
    .
Dondurucuya Yemeklik Kabak Tanımı Fotoğraflı Yapılışı