Dondurucuya Patlıcan Karnıyarık Üretimi Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
böyle yağ tasarrufu oluyor vede etrafa yağ sıçramıyor.
Not, yüksek ateş olursa içi çiğ kalır.
Dondurucuya Patlıcan Karnıyarık Üretimi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
- 1 kilo küçük uzunluk patlıcan
- 1 çay tabağı sıvı yağ
Not EkleTarifi Yazdır
- Patlıcanı yıkayıp kurulayın.
- Sadece üst kısmını soyun.
- Geniş yapışmaz bir tava yada tenceye yerleştirin.
- Üzerini fırça ile yağlayın.
- Orta ateşte çevirerek kızartın.
- Kağıt üzerine koyup soğuduktan daha sonra dondurucu poşetine yerleştirip güzelce havasını da aldıktan daha sonra dondurucuya koyun.
böyle yağ tasarrufu oluyor vede etrafa yağ sıçramıyor.
Not, yüksek ateş olursa içi çiğ kalır.
Dondurucuya Patlıcan Karnıyarık Üretimi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı