Dondurucuya Kışlık Patlıcan (Karnıyarık İçin)

AAmaan

Global Mod
Global Mod
Dondurucuya Kışlık Patlıcan (Karnıyarık İçin) Tanımı İçin Malzemeler

  • 15 tane patlıcan
  • Yarım su bardağı sıvı yağ
3 tane dolap poşeti


Dondurucuya Kışlık Patlıcan (Karnıyarık İçin) Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. İlk evvel patlıcan yıkanır alacalı soyulur.
  2. Ortadan kesik atılır ve her yerini delik atılır.
  3. Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine temalır ve fırça ile her yeri yağlanır.
  4. Hepsi bu türlü yapılır benim iki tepsi idi ikisini de fırına koydum ortada alt üst yaptım tepsileri.
  5. 250 derece fırında yaklaşık 35 dakika pişirdim siz kontörlü yapın çatal giriyorsa olmuş demek.
Not; Yağlı kağıtım bitmiş koymadım siz koyun.

Dondurucuya Kışlık Patlıcan (Karnıyarık İçin) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı