Dondurucuya Kışlık Patlıcan (Karnıyarık İçin) Tanımı İçin Malzemeler
Dondurucuya Kışlık Patlıcan (Karnıyarık İçin) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Dondurucuya Kışlık Patlıcan (Karnıyarık İçin) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
- 15 tane patlıcan
- Yarım su bardağı sıvı yağ
Dondurucuya Kışlık Patlıcan (Karnıyarık İçin) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- İlk evvel patlıcan yıkanır alacalı soyulur.
- Ortadan kesik atılır ve her yerini delik atılır.
- Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine temalır ve fırça ile her yeri yağlanır.
- Hepsi bu türlü yapılır benim iki tepsi idi ikisini de fırına koydum ortada alt üst yaptım tepsileri.
- 250 derece fırında yaklaşık 35 dakika pişirdim siz kontörlü yapın çatal giriyorsa olmuş demek.
Dondurucuya Kışlık Patlıcan (Karnıyarık İçin) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı