Dondurucuda Karnıyarıklık

AAmaan

Global Mod
Global Mod
Dondurucuda Karnıyarıklık Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 kg patlıcan
Kızartma için;

  • Sıvı yağ
Dondurucuda Karnıyarıklık Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Patlıcanlarımızın saplarını kesip alacalı soyuyoruz.
  2. Ortalarına 3 santimlik ufak bir kesik atıyoruz epey derin olmayacak biçimde.
  3. ondan sonrasında kızartıp yağını alıyoruz.
  4. Derin bir tencerede kızartmanızı tavsiye ederim.
  5. Soğumaya bırakıyoruz.
  6. Soğuduktan daha sonra dilerseniz yanına domates biber de koyup çift kat buzdolabı poşetine koyuyoruz.
  7. Kışın buzluktan çıkarıp donu çözüldükten daha sonra ortasına kıymalı harcı koyup fırına verebilirsiniz.
Dondurucuda Karnıyarıklık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı