Domates Kabuklarından Salça

AAmaan

Global Mod
Global Mod
Domates Kabuklarından Salça Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 kilo soyulmuş domates kabuğu
  • 2 yemek kaşığı tuz
Domates Kabuklarından Salça Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. ilk vakit içinderda kabuklarımızı tencereye alıyoruz.
  2. Üzerine tuzu ek edip kısık ateşte 20 dakika pişiriyoruz ve suyunu çektikten daha sonra blendır ile 10 dakika ezelim.
  3. Süzgece döküp yavaş yavaş eziyoruz .
  4. Süzgecin altında kalan salçamızı yeniden tencereye koyup kısık ateşte 20 dakika pişiriyoruz ve kıvam alınca ocağa kapatıp konserveye koyup kapatıyoruz.
  5. Salçamız hazır ben deneme hedefli az yaptım siz daha fazla yapabilirsiniz
    🥰
    .
Domates Kabuklarından Salça Tanımı Fotoğraflı Yapılışı