Domates Kabuğundan Salça

AAmaan

Global Mod
Global Mod
Domates Kabuğundan Salça Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 kilo domatesin kabuğu
  • 1 tatlı kaşığı tuz
Domates Kabuğundan Salça Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır


Bismillahirrahmanirrahim.

  1. Doğranan domateslerin kabuklarını tencereye alın,üzerine tuzu dökün ve orta ateşte yumuşayana kadar pişirin.Ara orta karıştırın.
  2. Suyunu bırakıp ve yumuşadıktan daha sonra blenderda çekin.
  3. Çekilen domates kabuklarını bir süzgeçten geçirin.
  4. Altına biriken salçayı kıvam alması için yeniden orta ateşte karıştırarak 15 dakika daha pişirin.
  5. Pişen salçayı sıcak sıcak kavanoza alın ve soğuduktan daha sonra dolapta koruma edin.Afiyet olsun
    🥰
    .
Domates Kabuğundan Salça Tanımı Fotoğraflı Yapılışı