Buzluğa Közlenmiş Domates Atma Tanımı İçin Malzemeler
Buzluğa Közlenmiş Domates Atma Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Domates (miktarı size kalmış)
Buzluğa Közlenmiş Domates Atma Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Domateslerimizi, güzelce yıkadıktan daha sonra elma dilimi üzere dilimliyoruz, yağlı kağıt serili tepsiye diziyoruz kabuklu kısımlar üstte kalacak biçimde diziyoruz.
- hemen sonrasında evvelde ısıtılmış 220 derecede kabukları epeyce yakmadan közlüyoruz közlenen domatesleri fırından alıp soğumaya bırakıyoruz.
- Soğuyan domateslerin kabuklarını soyup, 1 kase dolusu olacak biçimde doldurup buzdolabı poşetine yerleştiriyoruz. Ağzını bağlayıp buzluğa atıyoruz.