Biberli Domates Turşusu

AAmaan

Global Mod
Global Mod
Biberli Domates Turşusu Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 kilo domates
  • 1 kilo meksika biberi süs biberi karışık
  • 2 yemek kaşığı tepeleme kaya tuzu
  • 1 tatlı kaşığı limon tozu
  • 1 baş sarımsak
  • Yarım demet maydanoz
  • 1 bardak sirke
Biberli Domates Turşusu Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Öncelikle zerzevatları yıkayıp, temizleyin.
  2. Sebzeleri mutfak robotuna vurun. Biberlerin bir kısmını ayırın.
  3. Geniş bir kaba koyun üzerine tuz, sirke, limon tozunu koyup, karıştırın.
  4. Bıraktığınız bütün olan biberleride koyup, karıştırın.
  5. Streçleyip, 2 saat buzdolabına koyun.
  6. Buzdolabından çıkarıp, karıştırın kavanozlara bölüştürün.
  7. Kavanozları kapatmadan evvel kenarlarını temizleyin.
  8. Kapakları iki geri bir ileri biçiminde sıkıca kapatın.
  9. Bulaşık makinesi boş iken içine yerleştirin makinenin en yüksek en uzun derecesine ayarlayın.
  10. Konserveleri çıkarıp karşıt çevirin.
  11. ondan sonrasında serin bir yerde koruma edin.
Biberli Domates Turşusu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı