Aşı aykırısı adam Facebook’ta canlı yayın yaptıktan daha sonra ömrünü kaybetti: Bu beni öldürüyor

dunyadan

Global Mod
Global Mod
Aşı aykırısı adam Facebook’ta canlı yayın yaptıktan daha sonra ömrünü kaybetti: Bu beni öldürüyor
ABD’nin Colorado eyaletinde yaşayan Mike Jonesbatch, koronavirüs tedavisi görürken durumunun ne kadar berbat olduğunu göstermek için Facebook hesabından canlı yayın yaptı.

Teneffüs aygıtına bağlandığını söyleyen Mike, ölümcül virüsün onu öldürmek üzere olduğunu ve insanların aşı olması gerektiğini kabul etti.

Nefes almakta zorlandığını söyleyen adam 28 dakikalık görüntüde ”İşte Covid’in yaptığı bu. İnsanları öldürmek” formunda konuştu. Bu, Mike’ın ölmedilk evvelki son videosuydu. Ailesinden biri onun 4 Ekim’de öldüğünü doğrulayan bir gönderi paylaştı.

‘Üç saniyeden çok nefes alamıyorum’

Mynet’in aktardığı habere nazaran, ölmedilk evvel virüsün ciddiyetini gösteren öbür görüntüleri da olan Mike, daha evvelki gönderisinde de teneffüs aygıtına bağlı olmadan üç saniyeden çok nefes alamadığını söylemiş oldu ve ekledi:

“Gidip aşı olsanız güzel olur. Biliyorsunuz buna karşıydım ancak bu virüs beni öldürmek üzere. Akciğerlerimde ve kalbimde kan pıhtıları oluştu. Kendi başıma üç saniyeden çok nefes alamıyorum ve nefesim tükeniyor ve bayılıyorum.”

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.