Acı Biber Turşusu Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
.
Vermiş olduğum tanım 500 ml lik pet şişenin ölçüsüne göre büyük şişelere yapmak isterseniz ölçüsünü artırabilirsiniz.
Yaklaşık bir 15 gün daha sonra tüketebilirsiniz.
Acı Biber Turşusu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
- Acı biber (sarı top biber )
- 1 yemek kaşığı iri salamuralık tuz
- 1 tatlı kaşığı toz şeker
- 1 çay bardağı üzüm sirkesi
- 1 çay bardağı su
Not EkleTarifi Yazdır
- ilk vakit içinderda biberleri yıkayıp süzün ve pet şişeleri yıkayıp içine biberleri doldurun.
- hemen sonrasında tuzunu ve şekerini ilave edin.
- Sirkeyi ve suyunu da ekleyip sıkıca kapatın.
- Turşunuz hazır.
Vermiş olduğum tanım 500 ml lik pet şişenin ölçüsüne göre büyük şişelere yapmak isterseniz ölçüsünü artırabilirsiniz.
Yaklaşık bir 15 gün daha sonra tüketebilirsiniz.
Acı Biber Turşusu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı